Για μια ακόμη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να διασύρει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εργαζόμενους στην «ΑΥΓΗ» και «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ».

Για να καλύψει τους μισθούς και το δώρο Χριστουγέννων στα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης δάνεισε ο ίδιος τον ΣΥΡΙΖΑ ένα ποσό 250.000 ευρώ.

Με την κίνηση αυτή ο Κασσελάκης επιχειρεί να απαξιώσει την προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποκτήσει ιδιοκτησιακή σχέση με το κόμμα.

Απέφυγε να ενισχύσει άμεσα την «ΑΥΓΗ» και το «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ» που αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα καταφεύγοντας στον αμφιβόλου νομιμότητας δανεισμό του κόμματος.

Η κίνηση αυτή του Κασσελάκη θεωρείται από πολλά στελέχη προσχηματική και έχει στόχο να διαμορφώσει το κλίμα προκειμένου να προχωρήσει στο κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «ΑΥΓΗΣ» και σε μαζικές απολύσεις «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ».

Εξάλλου, δηλώνει αλλεργικός στα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης γιατί όπως ισχυρίζεται εκπέμπουν τοξικό πολιτικό λόγο.

Με τις διαρροές για το δάνειο ο Κασσελάκης αυτοπαγιδεύτηκε

Όταν οι αρμόδιοι για τα οικονομικά του κόμματος τον ενημέρωσαν ότι δεν έχει κατατεθεί στην εφορία καμία σύμβαση που να αφορά δανεισμό άρχισε να τα γυρίζει.

Με νέες διαρροές εμφανιζόταν να έχει δανείσει ένα ποσό απευθείας τις επιχειρήσεις.

Την ίδια ώρα στην Κουμουνδούρου άφηναν να διαρρεύσει ότι πρόκειται για ένα μικρό ποσό 20.000 ευρώ που έδωσε ο Κασσελάκης στο κόμμα.

Ισχυρίζονταν επίσης ότι αντίστοιχα ποσά έδωσαν και άλλοι φίλοι του κόμματος για να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα.

Η αλήθεια για το δάνειο του Κασσελάκη θα αποτυπωθεί και στο πόθεν έσχες που είναι υποχρεωμένος να καταθέσει με τον ερχομό του νέου έτους.

Διαβάστε ακόμη: