Τελικά έχει μεγάλη πλάκα να βλέπεις τους τσάμπα μάγκες που θα αγόραζαν τα πάντα στο πέρασμα τους, να βάζουν τα εξαπτέρυγα καθ υπαγόρευση του νταραβεριτζή γραφείου τύπου, να «απειλεί» ότι χωρίς συμφωνία μετόχων η αύξηση του Ελλάκτωρα δεν θα πραγματοποιηθεί!!!

Δυστυχώς οι «εφοπλιστές» – στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι- δεν φαίνεται να βρίσκουν λεφτά να μπουν στην αύξηση των 120 εκατ. ευρώ!

Τις μετοχές από την Farallon τις έχουν πάρει, ως γνωστόν, με δόσεις.

Και θα τις αποπληρώσουν στο μέλλον… Από που λοιπόν θα βρουν τα λεφτά; Μήπως θα τους βγάλει κανένα λαγό από το καπέλο ο Εξάρχου;

Μήπως τους φέρει κανένα Άραβα; Δεν ξέρω! Όπως δεν ξέρω και την γνώμη των πρώην εργοδοτών του στα Εμιράτα! Το γνώμη έχουν γι αυτό τον μάνατζερ ρε παιδί μου…

Υπό αυτό το πρίσμα, το έριξαν στις «απειλές» με προειδοποιητικές βολές από εξειδικευμένα μέσα που έχουν πάρει την εργολαβία.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως οι Μπακοκαυμενάκηδες και όλη η παρέα, Εξάρχου και Farallon, δεν μπορούν να μπλοκάρουν την αύξηση.

Αλλά και να μπορούσαν, μέσα από την ασφυξία ρευστότητας που θα προκαλούσαν, τα ποσοστά τους στον Ελλάκτωρα θα απαξιώνονταν!

Επομένως μπλοφάρουν προσδοκώντας να αποσπάσουν είτε μια καλή τιμή για πώληση των μετοχών τους στην Reggenborgh, είτε κάτι από τα ασημικά του Ελλάκτωρα.

Και στο τέλος της ημέρας φυσικά δεν θα πάρουν τίποτα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.