Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές του Ιονίου πελάγους φροντίζοντας να προβάλλει πολλά από τα στιγμιότυπα των διακοπών του μέσα από τα social media, όπου τον ακολουθούν πάνω από 7 εκατ. followers.

Ο θρύλος του NBA μαζί με την σύζυγό του Κούκι και άλλο ένα φιλικό ζευγάρι απολάμβαναν ένα δείπνο με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όταν ο Μάτζικ αποφάσισε να ρίξει μια ξεχωριστή «βόμβα».

Αποφάσισε μάλιστα να σηκωθεί από την καρέκλα του πιθανόν για να δώσει έναν πιο επίσημο τόνο στην δήλωσή του η οποία ήταν η εξής: «Σας ανακοινώνω με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ότι έδω και λίγες ώρες, είμαι συνιδιοκτήτης των Λέικερς με ένα ποσοστό γύρω στο 30%. Ας κάνουμε λοιπόν μια πρόποση σε αυτό».

Το μεγάλο deal

Φαίνεται τελικά ότι στην Ελλάδα «έκλεισαν» οι τελικές λεπτομέρειες του deal για τον πρώην άσο της ομάδας του Λος Άντζελες, που μετά την Κέρκυρα, αφίχθη με την θαλαμηγό του στην Ζάκυνθο.

Όπως ήταν αναμενόμενο έκανε βόλτες μαζί με την σύζυγό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, ενώ επισκέφθηκε και την μεγαλύτερη εκκλησία του νησιού, τον Άγιο Διονύσιο.

Ο Μάτζικ βιντεοσκόπησε και την προσευχή που έκαναν δύο ιερείς πάνω από τον τάφο του Αγίου, φωτογραφήθηκε μαζί με την σύζυγό του έξω από αυτή, ενώ την Κυριακή που μας πέρασε πήγε σε ένα μοναστήρι που είναι προσβάσιμο μόνο από την θάλασσα.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Ionian Channel τον συνάντησε στην Ιερά Μονή του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο και ο Μάτζικ μίλησε για τον «Greek Freak» Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι Μιλγουόκι Μπακς θα κατακτήσουν το δαχτυλίδι του NBA.

magic_johnson

«Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι, το φαγητό πολύ καλό. Περάσαμε όμορφα στην Ελλάδα, σας ευχαριστούμε πολύ. Έχω έρθει σε τέσσερα νησιά και θα συνεχίσουμε για ακόμα τρεις ημέρες.

Ο Γιάννης πρέπει να κερδίσει μερικούς ακόμη αγώνες για να προκριθεί στους τελικούς, όμως φέτος είναι ο καλύτερος Αντετοκούνμπο που έχουμε δει γιατί εκτός από την κυριαρχία και την απόδοσή του, είναι και ηγέτης. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο θρυλικός Μάτζικ.