Η λοιμωξιολόγος, Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μοιράστηκε μεταξύ άλλων τον λόγο που έχασε την μητέρα της αλλά και τον λόγο που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφο της.

Η ίδια αναφέρει πως ο θάνατος της μητέρας της ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

«Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία: όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Όσον αφορά τον σύζυγο της η ίδια αναφέρει:

«Είμαστε πάρα, πάρα πολλά χρόνια μαζί με τον σύζυγο μου. Είναι γιατρός ήμασταν στο νοσοκομείο στη Λήμνο και μετά παντρευτήκαμε».

Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει παιδιά.

«Πάντα πίστευα ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσει ο ίδιος και να είναι κοντά του. Επειδή λοιπόν είχα αυτή τη δουλειά, θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου, γιατί τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη», κατέληξε.