Μόλις έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Dallas Sting» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) η εταιρεία παραγωγής Skydance Media ανακοίνωσε τη ματαίωσή της. Η απόφαση ελήφθη καθώς οι παραγωγοί της ταινίας φέρεται να έλαβαν «ανησυχητικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις πτυχές της αληθινής ιστορίας στην οποία βασίζεται η ταινία», αναφέρει το «The Hollywood Reporter».

Η ταινία θα είχε ως βάση τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Dallas Sting», Μπιλ Κίντερ. Ο ΜακΚόναχι επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ως Κίντερ στην ταινία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ταινία ακυρώθηκε μετά από καταγγελίες εναντίον του Κίντερ που στάλθηκαν στην εταιρεία παραγωγής. Σε μια επιστολή από άγνωστη πηγή, ο Κίντερ κατηγορήθηκε ότι αποκαλούσε τις παίκτριες με «ακατάλληλα ψευδώνυμα» και ότι άγγιξε μία από αυτές «πάνω από τα ρούχα της».

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Κίντερ αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι η επιστολή «ήταν αρκετά κρυπτογραφημένη». «Δεν έγινε τίποτα, τίποτα δεν συνέβη ποτέ», είπε.

Στο έργο, που διαδραματίζεται το 1984, ο ΜακΚόναχι επρόκειτο να παίξει τον Κίντερ που προπονούσε τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ντάλας στο ταξίδι της προς το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η ταινία επρόκειτο να ακολουθήσει τον Τεξανό προπονητή και την ομάδα του καθώς αψήφησαν τις πιθανότητες και νίκησαν τις γυναικείες ομάδες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Κίνας και της Ιταλίας, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.