Το MasterChef επιστρέφει με τη νέα χρονιά κι η κάμερα του Breakfast@Star με την Ελπίδα Παπαδοπούλου «τρύπωσαν» στα παρασκήνια των πρώτων γυρισμάτων.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν για τον νέο κύκλο με το γνωστό τους χιούμορ να πρωταγωνιστεί.

Μέσα στη συζήτηση μπήκε και η «Φάρμα», την οποία παρουσιάζει ο «θείος Λεό». Ποιος είναι ο λόγος που ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν μπόρεσε να τον επισκεφθεί στο αγρόκτημα, ενώ ο παρουσιαστής τον παρακαλούσε μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη;

«Είχαμε κανονίσει πολλά και διάφορα και δεν έτυχε. Μας είχε καλέσει και στα γενέθλια του Κίμωνα. Τώρα έχουμε παιδιά, ιώσεις και σχολεία και δεν τα καταφέραμε. Είναι λάθος μας, το παραδεχόμαστε, το παραδέχομαι και το αφήνουμε εδώ» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Αυτό μου φτάνει. Αφού ζήτησες συγγνώμη, μία χαρά» απάντησε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef 8: Οι μεγάλες αλλαγές στον νέο κύκλο

Στη συνέχεια οι τρεις κριτές μίλησαν για τις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο του MasterChef, για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά θα δοθεί στον μεγάλο νικητή, αλλά και για τα ενδιάμεσα έπαθλα.

«Η πρώτη αλλαγή είναι οι μεγάλες μονομαχίες» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Όλη η διαδικασία των οντισιόν είναι διαφορετική, η είσοδος στο παιχνίδι είναι διαφορετική και όταν μπουν στο πλατό, τους περιμένει άλλη μια έκπληξη», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πολύ mixed κοινό, επαγγελματίες, ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική. Είναι από τις λίγες φορές που είδαμε ότι έχουν έρθει πολύ αποφασισμένοι να μπουν στο παιχνίδι» πρόσθεσαν για τις οντισιόν.

«Από τον πρώτο κύκλο μέχρι τώρα ασπρίσαμε περισσότερο», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης σε σχέση με τα χρόνια που περνάνε. «Πλέον έχουμε έρθει πιο κοντά, γίναμε όλοι μπαμπάδες και περνάμε πολύ καλά», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Διαβάστε ακόμη: