Το διάσημο αγγελάκι της Victoria’s Secret περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της και φωτογράφο Τζέισον ΜακΝτόναλντ. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Στις δύο φωτογραφίες, που ανάρτησε ποζάρει χαμογελαστή με το μπικίνι της μπροστά σε μία πισίνα και η κοιλίτσα της μαρτυρά ότι σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η φωτογραφία της αμέσως συγκέντρωσε χιλιάδες likes και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν για την εγκυμοσύνη της. Ανάμεσα σε αυτούς και τα μοντέλα Λάις Ριμπέιρο, Λαμέκα Φοξ και Έμιλι ΝτιΝτονάτο.

Μάρθα Χαντ

Λίγο πριν από την ενηλικίωση την ανακάλυψε ένας φωτογράφος και την έστειλε στο νεοϋορκέζικο πρακτορείο IMG Models. Ως ενήλικη πλέον περπάτησε την πρώτη της πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το 2007 και, σαν να συνέβη παρθενογένεση, η πορεία της άρχισε να καταγράφεται. Μέχρι στιγμής έχει περπατήσει αγέρωχα γύρω στα 6,5 χιλιόμετρα πάνω σε γόβες για λογαριασμό των μεγαλύτερων οίκων μόδας (έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 180 catwalks).

Μάρθα Χαντ: Το αγγελάκι της Victoria's Secret δείχνει με μαγιό την εγκυμοσύνη της

Στα έξι από αυτά, από το 2013 μέχρι σήμερα, εκτός από τις γόβες και τα φτερά αγγέλου στην πλάτη για λογαριασμό της Victoria’s Secret, στην ακριβότερη πασαρέλα στον κόσμο, με κόστος 50 εκατομμυρίων δολαρίων! Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, εδώ και μία πενταετία φλερτάρει έντονα με τη συμμετοχή της στην κορυφαία δεκάδα των μοντέλων με τις υψηλότερες αμοιβές.