Καυγάς ξέσπασε στα παράθυρα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλου και της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνας Παγώνη, την ώρα που η χώρα παλεύει με την πανδημία και η κόπωση στην κοινωνία είναι κάτι παραπάνω από ορατή.
Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κατηγόρησε την κα Παγώνη για lifestyle προσέγγιση της πανδημίας και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μιλάει σαν celebrity.
«Επιστημονικά την ακούω πάντοτε όμως νομίζω ότι χάνεται η αξία του επιστημονικού της λογού μέσω μιας lifestyle προσέγγισης των θεμάτων η οποία δεν αφορά  τον κόσμο που περνά δύσκολα» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.
Μεταξύ άλλων, ο Δ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι οι φωτογραφίες της κ. Παγώνη με τον κ. Ζαχαράτο «δεν αφορούν τον κόσμο».
«Όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με το τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πως μακιγιαριζόμαστε δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα για ένα θέμα που κοστίζει ζωές» πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Παγώνη: Ζηλεύετε γιατί βγαίνουμε στην τηλεόραση

Από την πλευρά της, η κα Παγώνη τόνισε ότι «δεν την απασχολεί» η άποψη του βουλευτή της ΝΔ σημειώνοντας πως «ίσως επειδή αυτό το διάστημα οι γιατροί είναι πιο συχνά στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότεροι βουλευτές».
«Μόλις τελειώσει η πανδημία θα τους έχετε καθημερινά. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά που λέει ο κ. Μαρκοπουλος έχουμε μια νόσο», απάντησε η Ματίνα Παγώνη.