Καμία πρόκληση δεν φαίνεται να μένει αναπάντητη για τους μεγιστάνες του πλούτου και της τεχνολογίας, καθώς Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ δηλώνουν έτοιμοι να αναμετρηθούν σώμα με σώμα και μάλιστα μέσα σε ένα κλουβί.

Οι αγώνες κλουβιού έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στις ΗΠΑ. Το «Vegas Octagon» αναφέρεται στο κλουβί γύρω από το ρινγκ στο οποίο αγωνίζονται οι μαχητές, επειδή έχει οκτώ πλευρές.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Έλον Μασκ: To tweet που πυροδότησε την επική διαμάχη

Η διαμάχη ξεκίνησε την Τρίτη όταν ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter ένα σαρκαστικό σχόλιο για το σχέδιο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να λανσάρει έναν ανταγωνιστή του Twitter.

Σύμφωνα με το CNBC, ο ιδιοκτήτης του Twitter και της CEO Tesla Έλον Μασκ πρότεινε το Λας Βέγκας για τη διεξαγωγή μίας μάχης μέσα στο κλουβί (cage match), αφού φέρεται να προκλήθηκε σε αγώνα από τον συνιδρυτή του Facebook.

Ο Μασκ, σύμφωνα με τα tweets του το βράδυ της Πέμπτης, είδε την απάντηση του Ζούκερμπεργκ. «Vegas Octagon», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, αναφερόμενος σε έναν από τους κορυφαίους χώρους αγώνων της διοργάνωσης πολεμικών τεχνών Ultimate Fighting Championship.

Όταν ένας άλλος σχολιαστής του Twitter προειδοποίησε τον Μαρκ ότι πρέπει να προσέχει τι λέει για τον Ζούκερμπεργκ αφού ο τελευταίος κάνει μαθήματα Ζίου Ζίτσου, εκείνος απάντησε: «Είμαι μέσα για έναν αγώνα σε “κλουβί” εάν θέλει κι αυτός», απάντησε ο Μασκ.

Σηκώνοντας το… γάντι που του πέταξε ο Μασκ, ο Ζούκερμπεργκ πόσταρε στο Instagram ένα screenshot του tweet του επίδοξου αντιπάλου του γράφοντας απλώς «στείλε μου τοποθεσία».

Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Έλον Μασκ: Πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτή η επική μάχη

Παρόλο που πολλά αμερικανικά ΜΜΕ προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Meta για να μάθουν αν υπάρχει κάποιο ίχνος αλήθειας σε αυτήν την ιδέα του αγώνα πάλης, ο μόνος που κατάφερε να αποσπάσει εχθές το βράδυ μια απάντηση από την ήταν ένας δημοσιογράφος του Verge. Δυστυχώς, αυτή ήταν αρκετά λακωνική και ασαφής, με τον εκπρόσωπο της εταιτείας του Ζούκερμπεργκ να λέει απλώς ότι η ιστορία… μιλάει από μόνη της.

Αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια ο ρεπόρτερ του The Verge «έκανε κρούση» και στην πλευρά του Μασκ, ρωτώντας σε ποια τοποθεσία θα ήθελε να παλέψει με τον Ζούκερμπεργκ. «Στο Octagon στο Βέγκας» απάντησε ο μεγιστάνας, δίνοντας μάλιστα και μια χιουμοριστική γεύση για τη στρατηγική που θα ακολουθούσε στο ρινγκ.

«Έχω μια τέλεια κίνηση που ονομάζεται “Θαλάσσιος Ίππος”. Απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα», έγραψε ο Μασκ, που σίγουρα θα χρειαζόταν να ξεκινήσει φουλ προπόνηση για να τα βάλει με τον κατά 10 χρόνια νεότερο και πολύ πιο fit Ζούκερμπεργκ.

Διαβάστε ακόμη: