Ο Μαρκ Ζενέ εξέφρασε τη δική του άποψη, σχετικά με το ενδεχόμενο «μετακόμισης» του επτάκις παγκοσμίου πρωταθλητή, στη Σκουντερία.

Η φημολογία αναφορικά με την πιθανή μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον στη Φεράρι για το 2024 δε… λέει να σταματήσει. Ο Βρετανός πιλότος δεν έχει συμβόλαιο με τη Μερσέντες για την επόμενη σεζόν και όσο δεν υπογράφει νέα συμφωνία, τα δημοσιεύματα πληθαίνουν.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ έχει τονίσει ότι πως οι οδηγοί θα ήθελαν να είναι κάποια στιγμή ομόσταυλοι με τον Χάμιλτον και «έβαλε» ακόμη περισσότερο… λάδι στη φωτιά. Ωστόσο, ο Βρετανός υποστηρίζει ότι είναι πολύ κοντά σε νέα συμφωνία με τη Μερσέντες.

Ουκ ολίγοι έχουν μιλήσει για τον πιθανό «γάμο» της Φεράρι με τον Χάμιλτον. Όταν ο Μαρκ Ζενέ ερωτήθη για το θέμα, σημείωσε πως «δεν αποφασίζω εγώ, για τους οδηγούς της Φεράρι. Όμως, γνωρίζω καλά την ομάδα και πιστεύω πως ο Χάμιλτον δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία της. Πιστεύω ότι θα τελειώσει την καριέρα του, με τη Μερσέντες».

Αν ο Χάμιλτον καταλήξει στην ιταλική ομάδα – «θρύλος» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τότε ένας εκ των Σαρλ Λεκλέρκ ή Κάρλος Σάινθ θα πρέπει να βρει θέση οδηγού σε άλλη ομάδα. Αμφότεροι, ωστόσο, έχουν συμβόλαιο με την ομάδα του Μαρανέλο έως το τέλος του 2024.

Διαβάστε ακόμη: