Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη, φαίνεται να έχει βρει τον νέο της αγαπημένο προορισμό στα νότια προάστια. Μετά την πώληση του πατρικού της στην Πεύκη, η Μαρίνα έχει κάνει το Πανόραμα της Βούλας το νέο της στέκι.

Συχνές επισκέψεις στο Tartaruga bistro

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σταυράκη έχει εντοπιστεί αρκετές φορές στο δημοφιλές bistro Tartaruga, που βρίσκεται σε μια ήσυχη γωνιά της πλατείας. Η ατμόσφαιρα και η θέα στη θάλασσα φαίνεται να την έχουν κερδίσει.

Κυριακάτικο ραντεβού με τον Βλάση Χολέβα

Την περασμένη Κυριακή, η Μαρίνα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Tartaruga, συνοδευόμενη από τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Βλάση Χολέβα. Παρά τις φήμες που τους θέλουν χωριστά, οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, απολαμβάνοντας τον καφέ τους μέχρι αργά το μεσημέρι.

Μια ανανεωμένη Μαρίνα

Η Μαρίνα Σταυράκη φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ, απολαμβάνοντας τη νέα της ζωή στα νότια προάστια. Με την παρέα του Βλάση Χολέβα και μιας ακόμη φίλης, πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα, αποδεικνύοντας ότι έχει γυρίσει σελίδα.

Τα νότια προάστια κέρδισαν την καρδιά της

Είναι ξεκάθαρο ότι η Μαρίνα Σταυράκη έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα νότια προάστια. Μετά από μια περίοδο ανακατατάξεων στη ζωή της, φαίνεται να έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία που αναζητούσε.

Διαβάστε ακόμη: