Η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε ένα σούπερ καλοκαιρινό και… δροσερό βίντεο στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram το οποίο δείχνει την ίδια και τον Νίκο Παπαδάκη να κάνουν βουτιά σε πισίνα στη Βούλα.

Οι δύο τους δεν επισκέφθηκαν κάποια από τις πολυσύχναστες παραλίες των νοτίων προαστίων, αλλά επέλεξαν να χαλαρώσουν και να κάνουν τις βουτιές τους σε πολυτελή πισίνα, την ώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά τις τελευταίες ημέρες και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν μια όαση δροσιάς για να κάνουν τις καλοκαιρινές βουτιές τους.

Ανάμεσα τους και η Μαρίνα Πατούλη με τον καλό της φίλο, Νίκο Παπαδάκη οι οποίοι χαλάρωσαν και ευχαριστήθηκαν τις τελευταίες βουτιές του Ιουνίου καθώς δροσίστηκαν εν μέσω καύσωνα.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Παπαδάκης και η Μαρίνα Πατούλη συνδέονται με μια δυνατή φιλία που μετρά πολλά χρόνια. Ο ίδιος γνωρίζει καλά και τον Γιώργο Πατούλη και ήταν από τα λίγα πρόσωπα που ήξερε από νωρίς για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού και στήριξε από την αρχή την καλή του φίλη και συνεργάτιδα.

«Προσπαθώ να στηριχτώ και να στηρίξω και το παιδί»

Σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό», η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει για τον Γιώργο Πατούλη. «Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι το οποίο αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω αποφασίσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για την διαχείριση αυτής της κατάστασης».

«Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ κι εγώ, μέσα από ειδικούς να στηριχτώ και να στηρίξω και το παιδί και να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε, όπως έχω πει εξαρχής», είχε προσθέσει.

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα που είχε μιλήσει, ήταν μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή για εκείνη. «Για εμένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα, γιατί σαν σήμερα, το 1998, σε πολύ νέα ηλικία, έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής κάθε ανθρώπου που είναι η μητέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα νεανικά μου χρόνια, από τα 18, συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός στη σχέση αυτή. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, για εμένα είναι ένα διπλό πένθος».