Το μόνο που θέλει η Mariah Carey είναι να ακούσουμε και πάλι το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο τραγουδι της.

Λίγο μετά το τέλος του του Halloween, η βασίλισσα των Χριστουγέννων δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Twitter που σηματοδοτεί το τέλος του Halloween και την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στο teaser βίντεο, η τραγουδίστρια “Obsessed” εμφανίζεται να φοράει ένα αστραφτερό κόκκινο φόρεμα και να κρατά ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ με ριγέ ζαχαροκάλαμο καθώς βγαίνει από μια πόρτα. Στην μπροστινή βεράντα κάθονται τρεις σκαλιστές κολοκύθες που γράφουν: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ».

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, ντυμένη με ένα στενό, αστραφτερό κοστούμι εμπνευσμένο από τον Άγιο Βασίλη, στη συνέχεια παίζει με στολίδια και κομφετί στο βίντεο,

“Είναι ώρα!!!” έτσι τελειώνει το βίντεο. “Για να σπάσουμε αυτήν την κολοκύθα και να την αντιμετωπίσουμε ως πίτα… γιατί πρέπει ακόμα να περάσουμε την Ημέρα των Ευχαριστιών!!!”

Mariah Carey: Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που ακούει περισσότερο ο πλανήτης

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι γνώρισε επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 1994, αλλά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές, όταν συμπεριλήφθηκε στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Love, Actually». Το «All I Want for Christmas Is You» είναι το 19ο No 1 τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ, γεγονός που την κάνει να πλησιάζει το ρεκόρ των Μπιτλς, που είχαν 20 No 1 σινγκλ στη διάρκεια της καριέρας τους.

Το «All I Want For Christmas Is You» είναι ένα από τα πέντε κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που κυριαρχούν  στα 10 κορυφαία του Hot 100, με το «Rockin Around the Christmas Tree» της Brenda Lee, το «It’s the Most Wonderful Time of the Year» του Andy Williams, το «Jingle Bell Rock» του Bobby Helms και, για πρώτη φορά, 50 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία του, το «Feliz Navidad» του Jose Feliciano να το συνοδεύουν.

Η Κάρεϊ επίσης κατέχει το No. 76 στο Hot 100 με την καινούρια ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού «Oh Santa!», στο οποίο συμμετέχουν και η Αριάνα Γκράντε με τη Τζένιφερ Χάντσον. Το τραγούδι, του οποίου η αρχική σόλο έκδοση του 2010 παρέμεινε για μία εβδομάδα στο Νο 100 στο Hot 100 κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 2010-11, σημείωσε νέα άνοδο με 6,3 εκατομμύρια streams φέτος.