Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν, το βράδυ της Δευτέρας, καλεσμένη στην εκπομπή με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «The2Night Show».

Η αγαπημένη ηθοποιός από τον «Σασμό» μίλησε για την επιλογή να μείνει στην Αμερική, την επιστροφή, τον γιο της αλλά και τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ως Καλλιόπη.

«Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου».

Η Μαρία Τζομπανάκη για τον σύζυγο και τον γιο της

Για τον σύζυγό της, φανέρωσε: «Εγώ ήμουν φίλη με τον Γιάννη, δεν έβλεπα τίποτα άλλο. Είδα έναν άντρα άλλης εποχής και μου άρεσε αυτό. Μου αρέσει που με προσέχει, με φροντίζει αλλά όχι ο ένας να είναι εξαρτημένος από τον άλλον και για αυτό τον στηρίζω κι εγώ».

Για τον γιο της στην πραγματική και στην τηλεοπτική ζωή, Ορφέα Αυγουστίδη μίλησε με συγκινητικά λόγια. «Είναι ένα καράβι που ποτέ δεν θα βουλιάξει. Θα συναντήσει μεγάλες φουρτούνες αλλά ποτέ δεν θα βουλιάξει ο Ορφέας. Καλός γονιός είναι αυτός που δίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται» τόνισε.

Μαρία Τζομπανάκη: Ο «Σασμός» και η πρόταση για εκπομπή

Για τον «Σασμό», τον οποίο το κοινό έχει αγαπήσει, ανέφερε: «Αν ένα παιδί αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι του κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει το παιδί επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με την σκοτεινή πλευρά της Κρήτης, που είναι γοητευτική. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο, η παραγωγή… Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Αυτή η ελευθερία με τιμά».

Για την πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, την οποία σκέφτεται να δεχθεί, είπε: «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή. Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη. Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: