Η Μαρία Σολωμού είχε καλεσμένο στη διαδικτυακή εκπομπή της στο YouTube τον Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων και για τη σχέση τους ύστερα από τον χωρισμό τους.

«Δεν θα την πω συνέντευξη, γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας» είπε στην αρχή η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε: «Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις».

Σχετικά με τον λόγο που ο ηθοποιός δεν ήθελε να συνεργαστούν με τη Μαρία Σολωμού, σχολίασε: «Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου» και αποκάλυψε παρασκήνιο από τη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» όπου και τελικά συνεργάστηκαν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν, η Μαρία Σολωμού είπε στον Μάριο Αθανασίου:

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί».

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Σολωμού για τα παιδιά της

Διαβάστε ακόμη: