Νέες τόπλες φωτογραφίες της ανέβασε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός είναι στην παραλία και καλύπτει την πλάτη της μόνο με άμμο και δύο κολιέ ενώ χαμογελάει.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού:

Μαρία Σολωμού: Γιατί βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων

Η Μαρία Σολωμού, υπενθυμίζεται, πως τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί πολλά σχόλια για μια τοποθέτηση που έκανε μέσω των podcast της για τις πλαστικές επεμβάσεις, αναφερόμενη στις κοπέλες που κάνουν αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους από πολύ νεαρή ηλικία.

«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά», είπε αρχικά στο podcast της.

«Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δε σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τις δηλώσεις αυτές θέλησε να σχολιάσει η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε: “Γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…».

«Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “Όχι, οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”, όταν ο “σύντροφός” μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ανέφερε στο τέλος.

Θέση πήραν επίσης, η Φαίη Σκορδά και η Ελεονώρα Μελέτη ενώ κατά της Δανάης Μπάρκα στράφηκε ο Mente Fuerte.

Διαβάστε ακόμη: