Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Ελλάδα και αποτελεί το πρόσωπο των ημερών όχι μόνο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στο Roland Garros αλλά και για τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στη χώρα μας λοιπόν, έπειτα από τη θριαμβευτική της πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros, επίδοση πρωτοφανής για το ελληνικό τένις σε επίπεδο γυναικών, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο περιοδικό «Hello».

Η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια εξήγησε, μεταξύ άλλων, πώς καταφέρνει να βρίσκει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, ενώ παραδέχθηκε πως τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ευτυχισμένη στα προσωπικά της.

«Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη. Και συμπλήρωσε λιτά πως είναι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο.

Την περίμενε έξω από το αεροδρόμιο

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστή η σχέση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον μεγάλο γιο του Κυριάκου και της Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο 23χρονος βρέθηκε στις εξέδρες του Roland Garros για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της αγαπημένης του, όπου και τον εντόπισε η τηλεοπτική κάμερα και έτσι μάθαμε για τη σχέση τους.

Το Σάββατο, η νεαρή αθλήτρια επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς να τη συνοδεύει ο σύντροφός της. Όμως όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσα από το «Πρωινό», ο ίδιος την περίμενε έξω από το αεροδρόμιο, διακριτικά στο πάρκινγκ.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε και τα στιγμιότυπα προβλήθηκαν και μέσα από την πρωινή εκπομπή του ANT1.

Για τη Μαρία Σάκκαρη, γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Αθήνα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα. Ο προπονητής της από το 2017 είναι ο Άγγλος Tom Hill, ο νεαρότερος προπονητής αυτή τη στιγμή στο γυναικείο τουρ (25 ετών), και πλέον διαμένει στο Μόντε Κάρλο.