Μία συγκινητική ανάρτηση, για τον νικηφόρο αγώνα της από τη στιγμή που διαγνώστηκε με όγκο στο πάγκρεας, έκανε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από την Ελλάδα, όπου καταγράφεται η ίδια, παρέα με την κόρη της και τον σύζυγό της, να απολαμβάνουν ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία Μενούνος αναφέρεται στις πολύτιμες μικρές στιγμές της ζωής, και δηλώνει «ευγνώμων για όλες τις ευλογίες του Θεού».

 Η συγκινητική ανάρτηση με τον σύζυγό της και την κόρη τους

«Οι μικρές στιγμές της ζωής είναι τόσο πολύτιμες. Πριν από 1,5 χρόνο δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ζήσω μια τέτοια στιγμή με τον Κεβ και την Αθηνά όταν διαγνώστηκα με όγκο στο πάγκρεας. Πριν από δύο χρόνια δεν ήξερα καν αν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε παιδί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Αυτή η στιγμή στην Ελλάδα, με την Αθηνά να είναι 15 μηνών, ήταν ανεκτίμητη. Ο χρόνος περνάει γρήγορα, αλλά “ρουφάω” κάθε ημέρα. Αγαπώ το να έχω μια οικογένεια. Αγαπώ τη ζωή. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες του Θεού», έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει ότι στις αρχές του 2023 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ περίμενε τη γέννηση της κόρης της μέσω παρένθετης μητέρας.

Η παρουσιάστρια υπεβλήθη σε χειρουργείο, με τον γιατρό της να της αφαιρεί τον όγκο στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και 17 λεμφαδένες της, και την ίδια να μοιράζεται με τους followers της τα σημάδια που της είχε αφήσει η επέμβαση.

 

Διαβάστε ακόμη: