Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την περίοδο που ήταν στην εκπομπή «Πρωινό», ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη σχετικά με την αποχώρησή της.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», τις οποίες και διέψευσε, η ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως το κανάλι απομάκρυνε τη Μαρία Κορινθίου για μια από τις δηλώσεις της, η οποία κι ενόχλησε τα στελέχη του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ωστόσο, η ίδια στο «Χαμογέλα και πάλι», δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποχώρησής της, αλλά τρία από τα άτομα της εκπομπής, τα οποία όπως λέει «της έκαναν τη ζωή δύσκολη».

«Όταν γινόντουσαν κάποια πράγματα και πήγαινα κι έλεγα “σταματήστε το, με ενοχλεί”, η απάντηση ήταν αυτή. Ότι εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται. Δεν ξέρω πού αποσκοπεί όλο αυτό μετά από έναν χρόνο. Γιατί να γίνει αυτή η δήλωση για άλλη μια φορά; Το είχα διαψεύσει αυτό. Τα γεγονόταν που συνέβησαν, δείχνουν το αντίθετο. Τη μέρα που έφτασα στα όριά μου, κάτι έγινε στο πλατό εκείνη την ώρα, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία σε όλο το πλατό», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμη: