Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα στην τηλεόραση, αλλά και για όσα την έχουν πληγώσει.

«Έχω πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο της τηλεόρασης. Στο Just the two of us τρόμαξα πολύ. Περίμενα ότι θα κάνω κάτι παράλληλο με την εκπομπή μου στο Τηλεάστυ και ξαφνικά χτυπούσε όλη μέρα το κινητό και έρχονταν κάμερες στο σπίτι μου», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Και πρόσθεσε: «Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου. Αν για κάτι νιώθω καλά με εμένα είναι ότι, υπήρξα απολυτά συνεπής σε αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω».

Η Μαρία Μπεκατώρου για τους γονείς της

«Η μαμά μου έκανε πολλές αποβολές παιδιών πριν από εμένα, και έχασε και παιδί μετά από μένα. Είμαι κατά κάποιο τρόπο το δώρο τους από τον Θεό. Μου λείπουν οι στιγμές μας με τον μπαμπά μου στην Κεφαλονιά. Μου λείπει που με περίμενε να φτάσω σπίτι και που μαζεύαμε τα σύκα κάθε καλοκαίρι», είπε.

Μαρία Μπεκατώρου: Η σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο

Επίσης, αναφέρθηκε στη φιλία που έχει με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ.

«Η ζωή ήθελε να μας ενώσει με την Υβόννη Μπόσνιακ. Η Υβόννη είναι ένας άνθρωπος που θα φτάσει στην άλλη άκρη της γης για να με σώσει και το ίδιο θα κάνω και εγώ. Η πιο ωραία περιπέτεια που έχω ζήσει με την Υβόννη ήταν, η γέννηση της Ελένης. Η στιγμή που τρέξαμε μέσα στο χειρουργείο για να δούμε το μωρό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εγώ δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Η Ελένη είναι παιδί μου» ανέφερε συγκινημένη.

Για τον Αντώνη Ρέμο πάντως δεν παρέλειψε να πει ότι νιώθει το ίδιο και για εκείνον. «Ως οικογένειες είμαστε πολύ δεμένοι. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι με τον άντρα μου στην Κύπρο, ξαφνικά ανέβασε πυρετό. Είχε μια πολύ σοβαρή ίωση και δεν ήξερα τι να κάνω. Κάλεσα την Υβόννη και σε μισή ώρα ήρθε ένας γιατρός στο δωμάτιό μας. Σε μια γυναικολογική μου επέμβαση, επειδή η Υβόννη έλειπε σε ταξίδι, παρακάλεσε τον γιατρό μου να την καλέσει σε ανοικτή ακρόαση για να ξέρει τι γίνεται στο χειρουργείο».

Μαρία Μπεκατώρου: Η εξομολόγηση για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με έπνιγε όλο αυτό, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε η ερώτηση για παιδί» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: