Ενοχλημένη εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της, η Μαρία Μπακοδήμου και αφορμή στάθηκε μια συνέντευξη που έγινε από συνεργάτη της στη Super Κική και τα όσα ανέφερε η influencer.

Η παρουσιάστρια έδειξε ενοχλημένη όχι μόνο με τα λόγια της Super Κικής αλλά και με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο συνεργάτης της αφού δε τη διέκοψε.

«Παιδιά, εγώ είμαι έξαλλη με αυτή τη συνέντευξη, πραγματικά. Εμένα μου είπατε ότι θα γίνει μία συνέντευξη που θα απαντάει για το εάν ήξερε τον Ξαρχάκο ή όχι και για τα νέα της σχέδια και βλέπω μία συνέντευξη που λέει ότι κάνω λιποαναρρόφηση γιατί δεν θέλω να είμαι σαν τη Δανάη (Μπάρκα). Μετά το μαζεύει. Γιατί να χρησιμοποιήσει το όνομα της Δανάης;», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Επίσης, ανοίγει το στόμα της και μιλάει για μία ομάδα, για μία εκπομπή, που δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, δεν θέλω να πάρω θέση. «Αυτή είναι ηλίθια», «αυτός είναι ηλίθιος», «αυτή κάθεται σε όποια δουλειά της πούνε». Για μένα όλο αυτό ήταν ένα κύμα τοξικότητας», τονίζει η Μαρία Μπακοδήμου αγανακτισμένη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Super Kikii (@super_kikii)

Όταν ο Ισίδωρος Φίκαρης θέλησε να υπερασπιστεί τη συνέντευξη που πραγματοποίησε με τη γνωστή YouTuber, η Μαρία Μπακοδήμου τού απάντησε: «Δεν έχει εντάξει. Ο κόσμος περνάει μία φάση με όλα αυτά που γίνονται, υπάρχει πάρα πολύς θυμός και χαμηλές δονήσεις. Χρειαζόμαστε κάτι να μαλακώνουμε. Αν βάζουμε βίντεο με τοξικότητα, κάνουμε κακό σε όλους».

«Έπρεπε να της μιλήσεις, να τη ρωτήσεις γιατί χαρακτηρίζει έτσι με τόση ευκολία έναν άνθρωπο ”ηλίθιο”; Ένιωσα λες και ήμασταν χωματερή. Η αλήθεια μου δεν είναι να κατηγορώ όλους τους άλλους», παρατήρησε η Μαρία Μπακοδήμου και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Τι δήλωσε όμως η Super Κική που την ενόχλησε τόσο πολύ;

«Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, Laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δε μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω… Δε θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δε θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω.

Στεναχωριέμαι για τη Σάσα, την έχουν πάει τρένο. Τουλάχιστον η Σάσα, μπορεί να κάνει λάθη, αλλά προσπαθεί να τα διορθώσει. Υπάρχουν άλλοι που λένε, λένε και δε προσπαθούν να διορθώσουν τίποτα… Δε μετανιώνω αυτό που έγινε με τον Ξαρχάκο. Γιατί να το μετανιώσω; Επειδή έγινε μια ιστορία όταν ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα πως λέγονται αυτά που κρατούσε;…

Η Φελίσια και ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκαν να με “μαχαιρώσουν” με τον Ξαρχάκο και πριν βγουν στην εκπομπή ρωτούσαν ποιος είναι. Αυτό δε το ξέρει κανείς και δε μπορώ και να το αποδείξω. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, κι αυτοί να ζήσουν προσπαθούν. Ο ένας είναι τραγουδιστής και έχει πάει κι έχει κάτσει πάνω και η άλλη, παλεύει χρόνια και κάθεται όπου βρει.

Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, το ψωμί τους παλεύουν να βγάλουν, προφανώς στις πλάτες άλλων. Η Φελίσια που μιλάει ρομποτικά, ξέρει πολύ καλά πως το είπα.. Δε βλέπω άλλη Φελίσια, τα ξέρω τα αρνητικά της. Δεν έχω πρόβλημα με τη Φελίσια, αλλά είναι ηλίθια. Είναι χαζή…» ήταν τα λόγια της Super Κικής.

Διαβάστε ακόμη: