Σε μια νέα καταγγελία πρόεβη η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου.

Η Μαρία Αλεξάνδρου που πριν λίγο καιρό είχε καταγγείλει απαγωγή και ξυλοδαρμό από έξι γυναίκες για λόγους ερωτικής ζήλειας προχώρησε σε νέα καταγγελία για βιασμό.

 

Πιο συγκεκριμένα, η 34χρονη κατήγγειλε την Κυριακή στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, τέσσερα άτομα από το περιβάλλον της με τη χρήση σωματικής βίας την επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και μετέβησαν σε αγροτική περιοχή της πόλης.

Σε εκείνο το σημείο όπως αναφέρει το thestival.gr, τρία άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για την καταγγελία της 34χρονης ενώ επίσης εξετάζεται εάν πίσω από τις εν λόγω ενέργειες υπάρχουν προσωπικές διαφορές.

Ποια είναι η Μαρία Αλεξάνδρου

Η Μαρία Αλεξάνδρου γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1987. Είναι μοντέλο, show- woman και πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το τραγούδι.

Το 2014 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι σε περίπτωση που η Εθνική ομάδα προκρινόταν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βραζιλίας θα έβγαινε γυμνή στην πλατεία Συντάγματος. Έτσι, μετά την ιστορική πρόκριση της Ελλάδας στις 16 κορυφαίες χώρες της διοργάνωσης, πόζαρε γυμνή.

 

Διαβάστε επίσης για την νέα επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο στην περιοχή της Κυψέλης:

https://radar.gr/article/97401/kataggelia-gia-nea-epithesi-se-gynaika-me-kaystiko-ygro-nosileyetai-ston-eyaggelismo

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.