Η Μαρία Αλεξάνδρου, ηθοποιός ερωτικών ταινιών, κατήγγειλλε πρόσφατα απαγωγή και άγριο ξυλοδαρμό από συμμορία γυναικών.

Σύμφωνα με την ίδια, έξι γυναίκες την απήγαγαν και στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν βάναυσα για λόγους ερωτικής ζήλειας.

Η Μαρία Αλεξάνδρου δήλωσε ότι οι έξι γυναίκες την ακινητοποίησαν, την απείλησαν με μαχαίρι και την ανάγκασαν να τις ακολουθήσει σε ερημική τοποθεσία. Εκεί την ξυλοκόπησαν με αγριότητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά, για να την εκδικηθούν για τη σχέση της με έναν άνδρα.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, μετά από μια περίοδο κατά την οποία η Μαρία Αλεξάνδρου λάμβανε απειλητικά μηνύματα.

Μαρία Αλεξάνδρου: Καταγγέλλει απαγωγή και ξυλοδαρμό από συμμορία

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός μιλώντας στο protothema.gr, «ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης τα όσα έζησα την ημέρα εκείνη. Ήταν ξημερώματα της 6ης Μαρτίου όταν με πλησίασαν τέσσερις γυναίκες έξω από το σπίτι ενός φίλου μου στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Τη μια την αναγνώρισα γιατί μου είχε δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα. Με απείλησαν και με μετέφεραν σε ένα απόμερο σημείο έξω από την Θεσσαλονίκη».

Από εκείνη την ώρα και μετά το μόνο που παρακαλούσε ήταν να τελειώσει το μαρτύριο: «Εκεί άρχισαν άλλες να με βρίζουν άσχημα και να με χτυπούν και άλλες να μου σκίζουν τα ρούχα με μαχαίρια και να με κουρεύουν. Προσπάθησα μάταια να αμυνθώ και το μόνο που παρακαλούσα ήταν να βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ήταν αγριεμένες όλες, το έβλεπα στα μάτια τους. Χειρότερα δεν γινόταν. Διαφορές είχα με τις δυο, αλλά όπως κατάλαβα καμία δεν ήταν στα καλά της. Μου πήραν την τσάντα και τα κινητά μου τηλέφωνα και με εγκατέλειψαν εκεί».

Μαρία Αλεξάνδρου: Καταγγέλλει απαγωγή και άγριο ξυλοδαρμό(ΦΩΤΟ)

Όπως εξηγεί όλα έγιναν για τα μάτια ενός άνδρα, ενώ μια από τις γυναίκες την απειλούσε μήνες πριν μέσω μηνυμάτων. Η μία μάλιστα τον περασμένο Μάιο, δυο μήνες μετά τον ξυλοδαρμό του μοντέλου, είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο όνομα της Μαρίας Αλεξάνδρου στα social media στέλνοντας χυδαία μηνύματα σε φίλους και γνωστούς της: «Οι διαφορές που είχαμε ήταν για τρίτο πρόσωπο, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Διεκδικούσαν ένα πρόσωπο με λάθος τρόπο, 100% άρρωστο θα έλεγα. Η μια με ενοχλούσε αρκετούς μήνες πριν το περιστατικό στο κινητό, όπου μου έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Της είχα πει ό,τι θέμα την απασχολεί να το λύσει μόνη της και να μην με μπλέκει σε τέτοια. Τελικά αποφάσισε μαζί με τις φίλες της να μου φερθούν με τον τρόπο αυτό. Από τότε έχω κάποιες φοβίες γιατί όπως κατάλαβα πρέπει να με παρακολουθούσαν. Όλα αυτά τα χρόνια πέρα από τα επαγγελματικά μου, τα οποία και προωθώ, στα προσωπικά μου δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα».

Η Μαρία Αλεξάνδρου έχει υποβάλει μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.