Τώρα μπορείτε να δείτε ολόκληρο το σπίτι της Barbie, λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους!
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της «Barbie» με την Margot Robbie στο ρόλο της Barbie και τον Ryan Gosling στον ρόλο του Ken έχει ξεκινήσει. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου και ένα νέο βίντεο από το YouTube Channel «Architectural Digest» επιχειρεί να μας δείξει το ροζ σπίτι της Barbie.

Συγκεκριμένα, το mini-tour στο σπίτι της Barbie ανέλαβε να μας κάνει η Margot Robbie μεταφέροντάς μας με αυτό τον τρόπο στα παρασκήνια της ταινίας. Επίσης στην ταινία μπορείτε να δείτε και τη σκηνοθέτρια, Greta Gerwig και άλλους που δούλεψαν στην παραγωγή να μιλούν για τον τρόπο με τον οποίο σχεδίασαν το «Dreamhouse», καθώς και άλλες τοποθεσίες της ταινίας. Άλλωστε, τα περισσότερα σκηνικά της ταινίας είναι φτιαγμένα στο χέρι.

Στο παρακάτω βίντεο η Margot Robbie μας ξεναγεί σε κάθε χώρο στο (πολύ) ροζ σπίτι της Barbie και μας δείχνει μεταξύ άλλων πού χτενίζει τα μαλλιά της, την πισίνα όπου μας διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει νερός, καθώς στην Barbieland δεν υπάρχουν στοιχεία όπως το νερό και η φωτιά. Φυσικά, η ξενάγηση συνεχίζεται και μπορείτε να δείτε ολόκληρο το σπίτι της Barbie στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε περισσότερα