Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ. Το σύμπαν… συνωμότησε και ήρθε η ανατροπή στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί που οι συζητήσεις είχαν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και ο έμπειρος αμυντικός έψαχνε να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Οι λόγοι που οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο ήταν αρκετοί. Ένας από αυτούς ήταν το οικονομικό κομμάτι. Οι “μερένχες” θεωρούσαν τα χρήματα που ζήταγε και ζητάει ο αρχηγός τους υπερβολικά. Ειδικά για την ηλικία του. Κάτι που μόνο με καλό μάτι δεν το πήρε ο ίδιος και παρά τις όποιες επαφές και συνομιλίες είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είχε σκοπό να ανανεώσει.

Ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν είχαν ήδη βάλει το όνομά του πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, ενόψει καλοκαιριού. Έλα, όμως, που η “βασίλισσα” είχε άλλα πλάνα και άλλα σχέδια. Τα δεδομένα άλλαξαν και σύμφωνα με τη “Marca” οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ, ώστε να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία για μερικά χρόνια ακόμη.

Η παρέμβαση του Πέρεθ!

Έχουν γραφτεί και ακουστεί πάρα πολλά για τις σχέσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Σέρχιο Ράμος. Κανείς δεν ξέρει την -απόλυτη- αλήθεια για την ώρα. Παρόλα αυτά η “Marca” φαίνεται πως έχει το αποκλειστικό που περίμεναν πολύ καιρό οι φίλοι της ισπανικής ομάδας.

Ο Ισπανός στόπερ είχε αρκετές νέες συναντήσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου που έδειξε ότι δεν θέλει να χάσει ακόμη μία “σημαία” και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Το νερό μπήκε στο… αυλάκι και πλέον είναι θέμα χρόνου, ώστε ο Ράμος να περάσει από τα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο.