Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματάει τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Η απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται να είναι μόνο η αρχή.

Η διοίκηση Πέρεθ προχωρά ακάθεκτη στη δημιουργία ενός συνόλου που δεν θα έχει προηγούμενο. Μιας ομάδας που θα πλημμυρίζει ταλέντο και προσωπικότητα. Ένα ρόστερ ικανό να γράψει ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου και να διευρύνει κατά πολύ τον μύθο της «Βασίλισσας» της Ευρώπης.

Η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ απογειώνει το «οπλοστάσιο» του Κάρλο Αντσελότι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έρχεται για να ηγηθεί της επίθεσης των Μαδριλένων και να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Πριν όμως καλά καλά παρουσιαστεί ο Εμπαπέ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και ο ενθουσιασμός των φίλων της Ρεάλ, η διοίκηση προχωρά στην επόμενη μεταγραφική βόμβα με ορίζοντα το επόμενο καλοκαίρι.

Η ισπανική MARCA αποκαλύπτει τη συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με το λαμπερό αστέρι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτζ. Οι Μαδριλένοι κατά το ρεπορτάζ έχουν καταφέρει να τα βρουν σε όλα με τον 21χρονο επιθετικό. Έχουν προλάβει όλους τους αντιπάλους τους και πλέον βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους.

Ρεάλ Μαδρίτης και Βιρτζ θα υπογράψουν προσύμφωνο. Ο παίκτης θα παραμείνει στη Λεβερκούζεν αυτή τη σεζόν και το επόμενο καλοκαίρι θα μεταπηδήσει στη Μαδρίτη. Για να γίνει αυτό πράξη η Ρεάλ θα προσφέρει στις «Ασπιρίνες» το μαγικό ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ. Και έπεται συνέχεια…

Διαβάστε ακόμη