Η Μάρα Δαρμουσλή παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Happy Day» για τη ζωή της ως μητέρα δύο αγοριών, 18 και 2 ετών, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε επειδή θηλάζει τον 2χρονο γιο της.

Αρχικά ανέφερε: «Μια γυναίκα θέλει 2 χρόνια μετά τη γέννα για να έρθουν οι εγκεφαλικές της λειτουργίες στα ίσια τους».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο άγχος και τις φοβίες που αισθανόταν με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού αλλά και τη συμπαράσταση του συζύγου της.

«Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί, ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψυφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν» είπε και πρόσθεσε: «Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του» ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή.

Ο μεγάλος της γιος, Άγγελος είναι 18 ετών και ο μικρός της, ο Μιχάλης είναι 2 ετών. Σχετικά με αυτή τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα παιδιά της, η Μάρα Δαρμουσλή σχολίασε: «Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε έρθει πιο κοντά με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε “γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα;”. Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη».

Όπως δήλωσε, η ίδια δέχτηκε αρνητικά σχόλια για τον θηλασμό του γιου της επειδή είναι δύο ετών. «Είναι μια σχέση που αφορά τους δυο μας. Γιατί κάποιοι λένε ότι το κάνω επειδή το έχω εγώ ανάγκη. Ξαφνικά ένιωσα ένα “μέχρι πότε θα το θηλάζεις”. Στα ανδρικά σχόλια δεν θα αναφερθώ, καταλαβαίνεις τα σεξιστικά. Αλλά όσον αφορά τα γυναικεία σχόλια, δεν δέχτηκα ούτε ένα αρνητικό. Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν ή δεν μπορούν, αλλά όπως σεβόμαστε το ότι δεν θηλάζουν, ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό».

Διαβάστε ακόμη: