Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ» (25/11, 14:30). Αν και λείπει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ λόγω των εθνικών ομάδων, όμως τα προβλήματα για τον Καταλανό είναι ήδη μεγάλα, καθώς βλέπει έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν στα «πιτς».

Όπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία της Ισπανίας, ο λόγος που ο Ρόδρι απουσίασε από το παιχνίδι με την Κύπρο, ήταν μια ενόχληση που ένιωσε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ισπανός μέσος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και έτσι μπήκε στο «απουσιολόγιο» του Γκουαρδιόλα. Το θετικό είναι ότι το πρόβλημα του Ρόδρι δεν είναι σοβαρό, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στη Λίβερπουλ να είναι ακόμα μεγάλες.

Ο Καταλανός μετράει ήδη πολλές σημαντικές απουσίες, καθώς απώντες είναι οι Ντε Μπρόινε, Στόουνς, Ακέ, Γκόμεθ, Νούνες, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Κόβασιτς, Έντερσον που αποκόμισαν προβλήματα στο παιχνίδι με την Τσέλσι.

Ο Γκουαρδιόλα θα έχει μια πιο καθαρή εικόνα μέσα στην εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές του, περιμένοντας ευχάριστα νέα, καθώς τη δεδομένη στιγμή μόνο ο Κάλβιν Φίλιπς θεωρείται «fit» από τους «καθαρούς» μέσους των «πολιτών».

Μάντσεστερ Σίτι: Πρωταθλήτρια και στα έσοδα

Διαβάστε ακόμη: