Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει φέτος η Μάντσεστερ Σίτι. Άλλωστε η ομάδα χτίστηκε από τον Πεπ Γκουαρδιόλα για αυτό τον σκοπό και για να κατακτήσει τίτλους!

Η πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις το επιβεβαιώνει. Χθες εναντίον της Γουέστ Χαμ οι «πολίτες» έφτασαν τις είκοσι νίκες στη σειρά, παίζοντας όχι μόνο καλό ποδόσφαιρο, αλλά δείχνοντας και αποτελεσματικότητα.

Ο Γκουαρδιόλα έχει την ευλογία να διαθέτει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό ο Καταλανός κόουτς μπορεί να κάνει ροτέισον χωρίς να διαταράσσονται οι ισορροπίες στην ομάδα.

Βέβαια και η διοίκηση από την πλευρά της έχει ικανοποιήσει όλες του τις απαιτήσεις κι έχει δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Η ποιότητα ξεχειλίζει από το ρόστερ των “πολιτών”. Και φάνηκε περίτρανα στο εντός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αφήνει στον πάγκο του παίκτες υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες ομάδες θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι, η αξία των οποίων είναι 500 εκατομμύρια λίρες!

Και ξεκινάμε το… μέτρημα. Στέρλινγκ, αξία: 68 εκατομμύρια λίρες. Ζεσούς, αξία: 48 εκατομμύρια λίρες. Στέφεν, αξία: δέκα εκατομμύρια λίρες. Λαπόρτ, αξία: 79 εκατομμύρια λίρες. Ρόντρι, αξία: 87 εκατομμύρια λίρες. Σίλβα, αξία: 60 εκατομμύρια λίρες, Μεντί, αξία: 72 εκατομμύρια λίρες, Κανσέλο, αξία: 84 εκατομμύρια λίρες.

Σύνολο: 500 εκατομμύρια λίρες!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.