Την ώρα που οι φήμες για απόλυση του Έρικ τεν Χαγκ από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν φουντώσει, ήρθε η πλήρης ανατροπή από την ιδιοκτησία των «κόκκινων διαβόλων». Οι Γκλέιζερ διεμήνυσαν στον Ολλανδό κόουτς ότι τον στηρίζουν απόλυτα και μάλιστα θα φροντίσουν να κάνουν μεταγραφές τον Γενάρη για να ενισχύσουν την ομάδα και να διεκολύνουν το έργο του!

Αυτή η εξέλιξη φέρνει τα πάνω κάτω και προς το παρόν τουλάχιστον φαίνεται να ηρεμεί η κατάσταση και στο εσωτερικό της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο πως δεν έχει ξεκινήσει καλά την φετινή σεζόν. Ο Έρικ τεν Χαγκ δεν έχει βρει την ισορροπία που τόσο… θα ήθελε και οι ποδοσφαιριστές του, δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση την ποιότητα, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Μετά την ήττα από την Νιούκαστλ για το Carabao Cup, οι φήμες περί άμεσης απόλυσης αυξήθηκαν, χωρίς να συμβεί όμως το παραμικρό.

Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, η Γιουνάιτεντ δεν εξέτασε ποτέ την απόλυση του Τεν Χαγκ και στηρίζει απόλυτα τον πρώην τεχνικό του Άγιαξ!

Επιπλέον δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με κάποιον άλλον προπονητή και ο Τεν Χαγκ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν απόλυτα στο πρότζεκτ του Ολλανδού και… θεωρούν πως οι μεταγραφές του Γενάρη θα τον βοηθήσουν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη: