Πέρα από κάθε φαντασία είναι αυτά που συμβαίνουν από το απόγευμα στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαδηλώσεις μίσους εναντίον της οικογένειας Γκλέιζερ, κατάληψη του Ολντ Τράφορντ και εν τέλει αναβολή του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ!

Μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε, τουλάχιστον όσον αφορά αυτά που ακούστηκαν από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» αφού υπήρχαν ακόμη και απειλές θανάτου κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.

«Θα πεθάνει, θα πεθάνει, ο Τζόελ Γκλέιζερ θα πεθάνει, πώς θα τον σκοτώσουμε δεν το ξέρω, θα τον σφάξω από το κεφάλι ως τα νύχια» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο.

 

Αναβλήθηκε το ντέρμπι

Για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε η οριστική αναβολή στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων διαμαρτυρόμενοι κατά της οικογένειας Γκλέιζερ. Με ανακοίνωσή τους οι «κόκκινοι διάβολοι» ενημερώνουν ότι για λόγους ασφαλείας το ματς δεν θα διεξαχθεί απόψε ύστερα από κοινή απόφαση μεταξύ αστυνομίας, ομάδων και διοργανώτριας.

«Μετά από συζήτηση με την αστυνομία, την Premier League, τη διοίκηση του Ολντ Τράφορντ και τις ομάδες, ο αγώνας με τη Λίβερπουλ αναβάλλεται για λόγους ασφάλειας μετά από τη σημερινή διαδήλωση. Θα ξεκινήσουν επαφές με την Premier League για να βρεθεί νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση. Οι οπαδοί μας έχουν πάθος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιλαμβανόμαστε πλήρως το δικαίωμά τους να το εκφράσουν με ειρηνική διαμαρτυρία. Παρόλα αυτά, αισθανόμαστε λύπη για την αναστάτωση της ομάδας και τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκαν κάποιοι οπαδοί, το προσωπικό και η αστυνομία. Ευχαριστούμε την αστυνομία για την υποστήριξη, θα την βοηθήσουμε στην έρευνά της» αναφέρει η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Λίβερπουλ που αναφέρει: «Συμφωνήσαμε πλήρως στην απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας εξαιτίας των γεγονότων στο Ολντ Τράφορντ και την γύρω περιοχή. Είναι πάγια θέση μας η ασφάλεια, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε κάθε απόφαση. Θέλουμε να προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους συμμετέχοντες, το προσωπικό και αυτή είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Ήταν προφανές πως δεν υπήρχαν εγγυήσεις για να γίνει ο αποψινός αγώνες με ασφάλεια, μετά από τα γεγονότα που ξέφυγαν ραγδαία. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή με τη Γιουνάιτεντ, την Premier League και τις τοπικές αρχές, για να βρούμε μια βολική ημερομηνία για τον αγώνα».

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.