Με καθυστέρηση δύο ωρών θα γίνει η σέντρα  του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Λίβερπουλ μετά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες στο Όλντ Τράφορντ. Οι αποστολές των δύο ομάδων μέχρι πριν λίγο δεν είχαν ξεκινήσει από τα ξενοδοχεία που έχουν καταλύσει, κάτι που σημαίνει ότι, στην καλύτερη περίπτωση, το ματς θα καθυστερήσει αρκετά, να ξεκινήσει.

Οι οπαδοί έχουν βγει από τον αγωνιστικό χώρο και η αστυνομία κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους προκειμένου να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

“Κατάληψη” στο γήπεδο

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί της ομάδας μετά τις διαμαρτυρίες κατά της οικογένειας Γκλέιζερ που έγιναν πριν λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο ήταν μόνο η αρχή.

Σήμερα, λίγες ώρες πρν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» πήγαν στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα και επιχείρησαν να εμποδίσουν την αναχώρησή της για το γήπεδο.

 

Ταυτόχρονα εκατοντάδες οπαδοί βρέθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φωνάζοντας συνθήματα κατά των Γκλέιζερς. Το σύνθημα  «Glazers Out» κυριάρχησε στην ατμόσφαιρα.

Η ιστορία με την ESL ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την οικογένεια Γκλέιζερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου να έχουν μετατραπεί έκτοτε σε κόκκινο πανί για τον κόσμο της ομάδας.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.