H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βαδίζει καλά και αυτή τη σεζόν.Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αποδίδουν το ποδόσφαιρο που ονειρεύονται οι οπαδοί τους και για μια ακόμα χρονιά είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Και στην Ευρώπη όμως τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα αφού η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου που συμμετέχει. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πολύ άσχημο κλίμα.

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα η διοίκηση στηρίξει τον Έρικ Τεν Χαγκ ο οποίος προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή. Αυτό φαίνεται ολοένα και περισσότερα στα τελευταία ματς των «κόκκινων διαβόλων». Ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του δεν έχουν καταφέρει να δέσουν με το σύνολο. Ή έστω για τους δικούς τους λόγους να μην μπορούν να αποδώσουν τόσο όσο θα περίμενε αυτός από εκείνους. Ή γενικότερα να είναι σκιά του εαυτού τους. Έτσι, ο Τεν Χαγκ δεν έχει πρόβλημα να τους χάσει με το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Ιndependent».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να ξεφορτωθεί μέσα στον Ιανουάριο τρία πολύ μεγάλα συμβόλαιά της. Ο λόγος για τους Τζέιντον Σάντσο, Ραφαέλ Βαράν και Κασεμίρο. Για τον πρώτο δεν αποτελεί έκπληξη, αφού οι σχέσεις του με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ είχαν χαλάσει μετά την ήττα με σκορ 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, οι άλλοι δύο σίγουρα φέρνουν… προβληματισμό.

Από τη μία ο Γάλλος στόπερ, ο οποίος είχε και έχει προβλήματα τραυματισμού. Από την άλλη ο Βραζιλιάνος μέσος. Ο Κασεμίρο ξεκίνησε πολύ καλά στη Γιουνάιτεντ. Όμως, η συνέχεα μόνο ανάλογη δεν ήταν. Δεν ήταν μόνο οι τραυματισμοί του που τον άφησαν εκτός, χάνοντας σημαντικά ματς. Αλλά και οι κόκκινες κάρτες του ή τα περιττά κιλά του που χάλασαν την εικόνα.

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσμο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο στην Αγγλία, όσο στην Ευρώπη. Τυχόν αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα σημάνει απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται για τον σύλλογο.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ θα πάρει… σκούπα και θα διώξει όλους εκείνους που δεν πιστεύει και κάνουν κακό στο μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδας!

Διαβάστε ακόμη: