Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχοντας σύμμαχο τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που τον στηρίζει ακόμα,  προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία. Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του Νορβηγού κόουτς και όπως όλα δείχνουν η κλεψύδρα αδειάζει…

Οι μεγαλομέτοχοι μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμα την οριστική τους απόφαση, όμως όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της.

Πρώτος στόχος των «κόκκινων διάβολων» ήταν ο Αντόνιο Κόντε και φαίνεται πως ο Ιταλός είδε με πολύ καλό μάτι την προοπτική του να αναλάβει τους Άγγλους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, ο Αντόνιο Κόντε έδωσε την τελική του απάντηση στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ, τονίζοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως θέλει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας!

Η θετική απάντηση του πρώην τεχνικού της Ίντερ… θέτει μεγαλύτερη πίεση στον Σόλσκιερ. Γνωρίζει πλέον πως ο διάδοχος του είναι έτοιμος και περιμένει.

Πάντως ο Ιταλός δεν έδωσε κάποια διορία στους κόκκινους διαβόλους και θα κάνει υπομονή μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για το διαζύγιο ανάμεσα σε Σόλσκιερ και Γιουνάιτεντ!