Σε «τεντωμένο σχοινί» βαδίζουν οι σχέσεις του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με τους «κόκκινους διάβολους» τελειώνει το καλοκαίρι του 2022 και παρότι η αγγλική ομάδα του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης ο Πογκμπά δεν έχει ακόμα απαντήσει. Ο διάσημος μάνατζερ του Γάλλου, Μίνο Ραϊόλα, έχει προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και να κάνει το καλύτερο γις τον πελάτη του ωστόσο οι προσπάθειές του έχουν πέσει στο κενό.

Η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να συναινέσει στη μεταγραφή του Πογκμπά τον Ιανουάριο ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ αφού ο Γάλλος θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από τις αρχές του νέου έτους.

Ο τραυματισμός του Πογκμπά σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας τον έχει αφήσει εκτός δράσης για δύο μήνες ως τώρα κι έφερε ξανά την κουβέντα στο μέλλον του. Μέχρι στιγμής, ο Γάλλος δεν έχει ανανεώσει, αν και υπάρχει πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» στο τραπέζι. Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 28χρονος χαφ ακόμη το… σκέφτεται, μην έχοντας πάρει κάποια απόφαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ρομάνο, η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να περιμένει τον Πογκμπά μέχρι το τέλος το συμβολαίου του. Εξάλλου, η πρόταση για την ανανέωση του υπάρχει από τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς να έχει απαντηθεί. Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ακούσουν καμία πρόταση για τον Γάλλο τον Ιανουάριο. Όπως επισημαίνεται δεν θα νοιαστούν ούτε για τα χρήματα που θα τους προταθούν, ούτε για κάποιο αντάλλαγμα.