Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα. Ένα αρκετά προβληματικό στο πρώτο ημίχρονο κι ένα εξαιρετικό στο δεύτερο μέρος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως… δαιμονίστηκαν με την εις βάρος τους κατάσταση στο πρώτο 45λεπτο και στο δεύτερο βγήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς και τα κατάφεραν.

Για μία ακόμη φορά η ομάδα του Σόλσκιερ γύρισε παιχνίδι στην έδρα της στο Champions League και για μια ακόμα φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το νικητήριο γκολ. Πλέον η Γιουνάιτεντ πήγε στους 6 βαθμούς και φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Αταλάντα πραγματοποίησε στο Ολντ Τράφορντ ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο της απέφερε καρπούς, καθώς η ομάδα του Γκασπερίνι πήγε στ’ αποδυτήρια και προηγούταν με δύο γκολ. Από την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά το γεγονός ότι βρήκε ευκαιρίες κυρίως προς το τέλος του ματς, δεν ήταν καθόλου καλή και οδήγησε τον κόσμο της σε αποδοκιμασίες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τρομερή φρεσκάδα στο ματς και χτυπούσαν στους ανοιχτούς χώρους. Έτσι όντας αποτελεσματικοί κατάφεραν αρχικά στο 15’ να βρουν γκολ με τον Πάσαλιτς έπειτα από πάσα του Ζαπακόστα. Η ομάδα του Γκασπερίνι αιφνιδίασε τη Γιουνάιτεντ και στο 29’ ο Ντεμιράλ έκανε το 2-0 έπειτα από κόρνερ του Κουπμέινερς.

Στη συνέχεια η Αταλάντα συνέχισε να δίνει γήπεδο και φορτώνοντας τον άξονά της αμυνόταν αποτελεσματικά, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν φάσεις. Παράλληλα οι επιλογές τους ήταν κακές και το άγχος πάνω τους φανερό. Τελικά η πίεση της ομάδας του Σόλσκιερ έφερε 2-3 καλές στιγμές, όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπήκαν αποφασισμένοι και το μόνο που ήθελαν ήταν να γυρίσουν το ματς. Η ανατροπή ξεκίνησε με το γκολ του Ράσφορντ στο 53’ έπειτα από καταπληκτική πάσα του Μπρούνο Φερνάντες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βομβάρδιζε την αντίπαλη εστία και είχε δύο δοκάρια προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Ένα γκολ που βρήκε στο 75’ μετά από σέντρα του Φερνάντες και σουτ του Μαγκουάιρ. Το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα με τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι στο 81’ μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Σο έκανε τη σέντρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε την κεφαλιά κι ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή. Βαθμολογική και ψυχολογική νίκη για τους παίκτες του Σόλσκιερ, οι οποίοι συνεχίζουν.