search

LIFESTYLE

Μαντόνα: Η σπάνια φωτογραφία με τα έξι παιδιά της

Η δημοφιλής και εκκεντρική τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο και σπάνιο στιγμιότυπο, στο οποίο πόζαρε με τα έξι της παιδιά.

Μαντόνα: «Έχω νιώσει την αγάπη σας»

Τον τελευταίο καιρό η Μαντόνα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ιδιαίτερες φωτογραφίες. Αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε αφού απόλαυσε μαζί με την οικογένειά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών και μοιράστηκε μερικές στιγμές με τα παιδιά της, σε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram.

Η δημοφιλής και εκκεντρική τραγουδίστρια δημοσίευσε, μεταξύ άλλων, και ένα ιδιαίτερο και σπάνιο στιγμιότυπο, στο οποίο πόζαρε με τα έξι της παιδιά.

Madonna___1_

«Γιατί είμαι ευγνώμων» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η «βασίλισσα της ποπ». Η ανάρτηση, κέρδισε αμέσως χιλιάδες likes και σχόλια από χρήστες της του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τη δημοσίευση 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Δείτε τις οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαντόνα:
Madonna
Madonna___2_

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα έχει συνολικά έξι παιδιά της, την 26χρονη Λούρδη, τον 22χρονο Ρόκο, τον 16χρονο Ντέιβιντ Μπάντα, την 16χρονη Μέρσι Τζέιμς και τα 9χρονα δίδυμα Εστέρ και Στέλε.

Ο πατέρας του Ρόκο είναι ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2000 έως το 2008. Τα άλλα της παιδιά είναι υιοθετημένα. Η Μέρσι Τζέιμς υιοθετήθηκε το 2009 και τα δίδυμα Εστέρ και Στέλε το 2017, από το Μαλάουι μαζί με τον αδερφό τους Ντέιβιντ Μπάντα, τον οποίο υιοθέτησε το 2006.