Μαντόνα: Η βασίλισσα της ποπ έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε μόνο με ένα εσώρουχο που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.
Σε νέες τολμηρές πόζες εμφανίζεται η Μαντόνα στις φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η βασίλισσα της ποπ εμφανίζεται τοπλες φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό στρινγκ εσώρουχο κι ένα διχτυωτό καλσόν και ξεσήκωσε τους απανταχού θαυμαστές της.

Η Μαντόνα είναι γνωστή λάτρης του γυμνισμού και έχει κορμί – λαμπάδα παραμένοντας ένα sex symbol. Η σούπερ σταρ με λάγνο βλέμμα προς την κάμερα άφησε τα στήθη της ελεύθερα, καλύπτοντας τα με τα χέρια της ή με ένα αστέρι μετά στην επεξεργασία των φωτογραφιών.

Είναι ένα στοιχείο που την έκανε να ξεχωρίσει εξαρχής και φαίνεται να είναι σύμφυτο του χαρακτήρα της.

Σήμερα, στα 63 της χρόνια, η Μαντόνα είναι γεμάτη ενέργεια και ιδέες, κάνει συναυλίες και έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.

Και αγαπά να προκαλεί όπως τότε, γιατί απλώς είναι ο εαυτός της, που παραμένει ίδιος όσα χρόνια και αν περάσουν. Στη νέα εποχή που αρχίζει, κάθε άνθρωπος έχει το lifestyle που επιθυμεί στην ηλικία που επιθυμεί.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαντόνα ποζάρει στο κρεβάτι με σέξι διάθεση.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με το μαύρο στρινγκ κ το διχτυωτό καλσόν σε κάποιες φωτογραφίες είναι ξυπόλυτη με άσπρα, μακριά γάντια στα χέρια και σε κάποιες άλλες με μαύρες γόβες και γάντια. Με τα αξεσουάρ που παραπέμπουν σε πονηρές πράξεις η Μαντόνα έδωσε το μήνυμά της μέσα από τη λεζάντα στην ανάρτησή της: «Τα αξεσουάρ είναι μια μορφή βασανισμού» δήλωσε η γοητευτική σταρ της ποπ.

Στις πρώτες λήψεις φορά ένα σέξι bustier τοπ και στις επόμενες φωτογραφίες μένει απλώς με ένα διχτυωτό καλσόν, γάντια και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

«Τα fittings είναι μια μορφή βασανιστηρίου» γράφει στη λεζάντα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα ρούχα της ήταν κομμάτι μιας πρόβας κοστουμιών.