Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, θέλει να βάλει μπροστά τη δημιουργία προπονητικού κέντρου για την Εθνική ομάδα, αλλά και για όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και φαίνεται πως για το θέμα αυτό θα έχει επαφές με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά του αθλητικού κέντρου στην Παιανία.

Ο κ. Γκαγκάτσης είχε αναφερθεί στο ζήτημα του προπονητικού, το Ελληνικό είχε πέσει στο τραπέζι, όμως αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημες συζητήσεις με τον Γ. Βαρδινογιάννη για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποκτηθούν οι παλιές αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, που ανήκουν στην ιδιοκτησία του πρώην προέδρου του τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τα υπόλοιπα μέλη πως συναντήθηκε με τον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αντικείμενο την προοπτική αγοράς του αθλητικού κέντρου της Παιανίας, ώστε να αποκτήσει η Εθνική ομάδα το δικό της προπονητικό.

Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου, πως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης είχε δηλώσει στην παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως μπορεί να εξεταζόταν σοβαρά η περίπτωση του Ελληνικού, αλλά «δεν κοιτάμε μόνο αυτή την περίπτωση».

Διαβάστε ακόμη: