Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν», για τη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του πατέρα του και την στήριξη από την Ρένα Βλαχοπούλου.

Σχετικά με τον χαμό του πατέρα του και πώς βρήκε τη δύναμη να παίξει σε κωμωδία έπειτα από αυτό το δραματικό γεγονός, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο πατέρας μου έφυγε μέρα Χριστουγέννων ξαφνικά από καρδιά και εγώ έπαιζα τότε στο θέατρο Ακροπόλ με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Έπρεπε λοιπόν να πάω να παίξω το βράδυ. Η Ρένα τότε στάθηκε για μένα και μάνα και πατέρας και με έπαιρνε από το θέατρο και με πήγαινε στο σπίτι. Αυτό με έδεσε ακόμη περισσότερο μαζί της».

Ενώ, σε ερώτηση για το γεγονός ότι μοιάζει πολύ νεαρότερος από την ηλικία του και αν αυτό οφείλεται στο άγγιγμα της Αλίκης, δήλωσε: «Έχει να κάνει προφανώς με ένα DNA και ότι ως πιτσιρικάς φαινόμουν πάντα μικρότερος από ότι ήμουν. Μεγαλώνοντας αυτό με συμφέρει, αλλά στη δουλειά ως ηθοποιός αυτό δεν μου έκανε καλό. Το φιζίκ μου ήταν για συγκεκριμένους ρόλους, έτσι ενώ εσωτερικά έβραζα και ψαχνόμουν για πολλά διαφορετικά πράγματα, δεν με εμπιστευόντουσαν. Τώρα τα τελευταία χρόνια ανεβάζοντας τις δικές μου παραστάσεις, έκανα αυτό που μου αρέσει με μεγάλη επιτυχία. Αισθάνομαι τυχερός γιατί η αγάπη του κόσμου εδώ και 40 χρόνια είναι σταθερή».

Διαβάστε ακόμη: