Οδεύτερος κύκλος του «Maestro», της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που ξεχώρισε και αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες, καθώς μεταδόθηκε από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Maestro: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Νέες φωτογραφίες από τα backstage του νέου κύκλου του «Maestro» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, προϊδεάζοντας το τηλεοπτικό κοινό για το τι θα ακολουθήσει στη δεύτερη σεζόν.

Μέσα από 10 φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές της σειράς ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς, εντείνει την αγωνία για την πρεμιέρα, τόσο στο Mega όσο και παγκόσμια στο Netflix.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης και Χάρις Αλεξίου δίνουν το «παρών» στις παρασκηνιακές εικόνες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσα από την ανάρτησή του αποκάλυψε ότι οι ηθοποιοί επιστρέφουν για γυρίσματα στους Παξούς μετά το Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη: