Δυνατές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Στις 18:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ξεκινάει το τελευταίο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό.

Η Λαμία έχει μόλις μία ήττα στις 6 τελευταίες αγωνιστικές και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-1 κατά του Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα με 1-3 από τον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε 3 αγώνες χωρίς νίκη και θέλει σήμερα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του, καθώς και την προωθητική ενέργεια Red November για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Προσφέρονται ακόμα με ενισχυμένες αποδόσεις τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1 και 0-1 για το παιχνίδι Λαμία-Παναθηναϊκός και η τριάδα με τα Over 1,5 γκολ του Παναθηναϊκού, τη νίκη της Τορίνο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ουντινέζε και τα Over 4,5 κόρνερ της Βερόνα στο ματς με την Έμπολι.

 Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απόψε στο ΣΕΦ

Στο μπάσκετ ήρθε η ώρα του πρώτου ντέρμπι «αιωνίων» αντιπάλων. Μετά από 1.100 ημέρες ανταμώνουν ξανά στη Basket League ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στις 19:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ξεκινάει ο μεγάλος αγώνας για τον οποίο το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών μεταξύ άλλων για τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, το πρώτο εύστοχο τρίποντο, τα συνολικά ριμπάουντ και τους Over/Under πόντους παικτών.

Weekly Fest κάθε εβδομάδα με περισσότερους από 16.000 νικητές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει από σήμερα το Weekly Fest. Κάθε Δευτέρα διεκδικείς μεγάλα δώρα με έως 16.000 νικητές κάθε εβδομάδα.

Η δράση δεν σταματάει ποτέ. Παίζεις και μαζεύεις συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση!

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο κάθε εβδομάδα με εγγυημένα έπαθλα και χιλιάδες νικητές.