Στο χθεσινό επεισόδιο του Love Island είδαμε τους παίκτες που πέρασαν την πρώτη νύχτα στην βίλα του ριάλιτι γνωριμιών.  Ωστόσο το βράδυ αυτό δεν ήταν εύκολο για όλους και κυρίως για την Αναστασία Σιδηροπούλου, η οποία δεν μπόρεσε να κοιμηθεί γιατί είχε θέμα με τα ροχαλητά του Γιώργου Γεωργίου, τα οποία ξεσήκωσαν όλα τα ζευγάρια στο δωμάτιο.

Η 23χρονη μελαχρινή διατροφολόγος βρέθηκε από νωρίς σε δύσκολη θέση, αφού εκτός από τον Γιώργο Γεωργίου, ο Γιώργος Κόρκας θέλησε να την διεκδικήσει προκειμένου να προχωρήσουν μαζί στο παιχνίδι και κατάφερε να την «κλέψει» από τον άλλο Γιώργο.

«Αυτό είναι το πρόβλημα του ύπνου μου, ροχαλίζω και ακούγομαι παντού, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αλλάξω. Καλά είπες εσύ από την αρχή να μπεις στην παρέα του Γιώργου και της Αναστασίας», είπε ο παίκτης του Love Island στον Γιώργο Κόρκα με την Αναστασία να του απαντά: «Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το είπε, εγώ στη μέση κι εσείς δεξιά – αριστερά να ροχαλίζετε και να μην με αφήνετε να κοιμηθώ».

Και σχολίασε αργότερα η Αναστασία Σιδηροπούλου στην κάμερα: «Κάτι ξέρανε οι Γιώργηδες που με διεκδικήσανε, όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ… από το ροχαλητό», είπε χαμογελώντας.

Ωστόσο ανήσυχο ύπνο πρέπει να είχαν σχεδόν όλα τα αγόρια μέσα στο σπίτι εξαιτίας της παρουσίας του Αλέξανδρου Κώστη, ο οποίος στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι γνωριμιών θα έπρεπε να βγει ραντεβού με όλα τα κορίτσια προκειμένου να διαλέξει με ποια θα γίνει ταίρι, χωρίζοντας την παράλληλα από το αγόρι που την είχε επιλέξει αρχικά.

Ποια είναι η Νίκη Ηλιοπούλου που θα συμμετάσχει στο Love Island

Πάντως σε πρώτη φάση ο Αλέξανδρος αποκάλυψε στα κορίτσια πως καμία δεν είναι του στυλ του, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του για τις γυναίκες του ριάλιτι.

Από την πλευρά τους τα κορίτσια έκαναν τις δικές τους εκτιμήσεις για το ποια θα διαλέξει ο Αλέξανδρος και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες τους για το speed dating.

Ο Αλέξανδρος γνωρίστηκε λίγο καλύτερα με τα πέντε  κορίτσια πριν ανακοινώσει πως επιλέγει ως ταίρι του τη Χριστίνα.

Έτσι ο Γιώργος έμεινε πάλι… μόνος, όμως δεν έδειξε να ενοχλείται και πολύ, αφού όπως είπε σκοπεύει να διεκδικήσει ξανά την Αναστασία, η οποία είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Κόρκα.

Από την άλλη η Κλαούντια εξέφρασε την αντιπάθεια της προς την Αναστασία στην συμπαίκτρια της Μαρία. Μεταξύ άλλων είπε ότι της «ανεβάζει την πίεση η Αναστασία».

Διαβάστε ακόμη: