Εάν θέλετε να γίνετε μέλος του… θρυλικού «Mile High Club» χωρίς να σας συλλάβουν και να σας βάλουν στη μαύρη λίστα της αεροπορικής, μία εταιρεία αεροσκαφών τσάρτερ του Λας Βέγκας θα σας επιτρέψει να… ερωτοτροπείσετε στον αέρα για $1.000.

Η εταιρεία Love Cloud έχει εξοπλίσει το δικινητήριο Cessna με όλα τα ερωτικά κομφόρ, ενώ υποστηρίζει πως ο πιλότος φοράει ειδικά ακουστικά έτσι ώστε να μην ακούει τί γίνεται στην καμπίνα.

«Σχεδόν όλες μας οι πτήσεις τελειώνουν με απόλυτη ευχαρίστηση» αναφέρει ο Anthony Blake, συνιδρυτής και πιλότος της Love Cloud. «Οι πελάτες μας υποστηρίζουν πως είχαν την καλύτερη ερωτική εμπειρία της ζωής τους. Μια αξέχαστη εμπειρία».

Σύμφωνα με τον Blake, το αεροσκάφος έχει γίνει το background αρκετών προτάσεων για γάμο, αλλά και αρκετών… οργίων.

Το φθηνότερο πακέτο για $995 δολάρια συμπεριλαμβάνει διάρκεια πτήσης 45 λεπτών, με πιθανή επέκταση της πτήσης στα 60 λεπτά για $100 δολάρια παραπάνω. Η πτήση των 90 λεπτών κοστίζει $1495 δολάρια.

Η εταιρεία προσφέρει και λιγότερο «ερωτικές» υπηρεσίες, όπως ιδιωτική λιμουζίνα για τη μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο αλλά και ρομαντικό δείπνο τριών πιάτων, σοκολάτα, σαμπάνια και λουλούδια.