Μια ανατρεπτική σκηνή αντίκρισαν όσοι έτυχε να περάσουν το περασμένο Σάββατο στο Beverly Hills Hotel, στο Μπέβερλι Χιλς, καθώς συνάντησαν εκεί τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ με τα παιδιά τους. Παρόλο που η Lopez, ως γνωστόν, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου τους, στις 20 Αυγούστου, μετά από μήνες έντονης φημολογίας περί χωρισμoύ, το (πρώην) ζευγάρι συμπεριφερόταν σαν να συνέχιζε να είναι κανονικά μαζί, σύμφωνα με μάρτυρες: κρατιόνταν χέρι χέρι και αντάλλασσαν ακόμα και φιλιά.

Οι μαρτυρίες τους δεν συνοδεύονταν από αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, αν και υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που τους δείχνουν να περπατούν ο ένας κοντά στον άλλο, με τα χέρια τους να αγγίζονται.

Οι Lopez και Affleck, συγκεκριμένα, είχαν μαζί τους τα 16χρονα δίδυμα παιδιά της Lopez, Emme και Max, καθώς και δύο από τα παιδιά του Affleck με την Jennifer Garner, τους Seraphina, 15 ετών, και Samuel, 12 ετών. Τα παιδιά κάθονταν σε διαφορετικό τραπέζι από τους γονείς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαν στο ξενοδοχείο για ένα brunch, όχι για να κλείσουν δωμάτιο για διαμονή.

Μετά από αυτό, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έχουμε μια ακόμα επιστροφή των Bennifer. Να θυμίσουμε ότι ήταν για πρώτη φορά μαζί το 2002. Το 2003 ακύρωσαν τον γάμο τους, παραθέτοντας ως αιτία την «υπερβολική προσοχή» που είχαν προσελκύσει από τα media, και έναν χρόνο αργότερα χώρισαν, για να επανασυνδεθούν το 2021, λίγο μετά τον χωρισμό της Lopez από τον Alex Rodriguez και το διαζύγιο του Affleck από την Garner, και να παντρευτούν έναν χρόνο αργότερα.

Διαβάστε ακόμη: