Ένας ύποπτος συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τέσσερα άτομα στο Μπέρμοντσεϊ του νότιου Λονδίνου, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας βρέθηκαν νεκροί μετά από αναφορές κατοίκων ότι υπήρξε αναστάτωση σε ένα κτήμα στο Μπέρμοντσεϊ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 25 Απριλίου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Sky News. Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου όπου παραμένει υπό κράτηση, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν στην ιδιοκτησία στην οδό Delaford στη 1:40 π.μ. και αναγκάστηκαν να εισέλθουν με τη βία στον χώρο, όπου βρήκαν τους τέσσερις ανθρώπους να φέρουν τραύματα «πιθανότατα από μαχαίρι. Παρά τις προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, και τα τέσσερα άτομα -τρεις γυναίκες και ένας άνδρας- υπέκυψαν στα τραύματά τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Λονδίνο: Γνωστοί μεταξύ τους τα θύματα και ο δράστης, εκτιμούν οι Αρχές

Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι άνθρωποι είχαν ήδη αφήσει την τελευταία τους πνοή μέσα στο κτήμα, ενώ θεωρείται ότι και τα πέντε άτομα -τα θύματα και ο δράστης- ήταν γνωστά μεταξύ τους. Οι Αρχές έκλεισαν μέρος του δρόμου προκειμένου να διεξάγουν έρευνες.

Γείτονας που διαμένει κοντά στην ιδιοκτησία όπου βρέθηκαν τα θύματα, είπε ότι την ξύπνησαν οι σειρήνες της αστυνομίας και ένα ελικόπτερο που πετούσε. «Είναι τραγικό. Τα ακούς όλα αυτά, αλλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα γίνουν δίπλα στο κατώφλι σου», είπε ο 60χρονος.

«Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο, αλλά είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να δώσουν πληροφορίες -όποιες πληροφορίες έχουν- στην αστυνομία, ώστε όποιος διέπραξε αυτό το φρικτό έγκλημα να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Είναι μια τρομερή τραγωδία και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους εκείνων που έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους», δήλωσε ο βουλευτής Χάριετ Χάρμαν.