Η Lizzo αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί και έχει καταφέρει τελευταία να χάσει τόσα κιλά.

Με μία ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί κανείς να αντιληφθεί γρήγορα τη διαφορά, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια έχει αδυνατίσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τα φαγητά που τρώει και τα έχει καταφέρει.

Όπως αναφέρει, ξεκινά τη μέρα της με νερό με λεμόνι, ένα φλιτζάνι με ασπράδι αυγού, κουνουπίδι και φρούτα. Αργότερα μέσα στη μέρα, πίνει νερό σόγιας ή άλλων καρπών, ενώ στη συνέχεια, μπορεί να φάει ένα σάντουιτς με κοτόπουλο και μουστάρδα, χωρίς ψωμί, αλλά με φύλλα μαρουλιού καθώς και να απολαύσει ένα ποτήρι σπιτικό τσάι ροδάκινο. Η σταρ τελειώνει τη μέρα της τρώγοντας λίγο ψητό κοτόπουλο με σπαράγγια και καρότα.

Εξήγησε μάλιστα, πως συμπεριέλαβε ξανά το κρέας στη διατροφή της, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ιαπωνία. «Όταν έφτασα στην Ιαπωνία, ένιωσα δέος με το πόσο καθαρό και νόστιμο ήταν το φαγητό τους. Έφαγα φρέσκο ​​σούσι και αυγό και έμεινα έκπληκτη με το πόσο καλά ένιωθε το σώμα μου την επόμενη μέρα», είπε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Μετά από δοκιμές και έρευνες, ανακάλυψα ότι οι ζωικές πρωτεΐνες με βοήθησαν να έχω περισσότερη ενέργεια, να χάσω βάρος και με βοήθησαν στην ψυχική μου υγεία. Αυτή είναι η δίαιτα που με βοήθησε να πετύχω τους στόχους μου και με βοήθησε να νιώσω καλά με το σώμα μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo: Απαντά σε όσους τη θέλουν να παίρνει Ozempic για να αδυνατίσει – Η ανάρτησή της

Διαβάστε ακόμη: