ΣΠΟΡ

Λιούις Χάμιλτον: Πενθεί για την 5χρονη Isla – Ήταν η αγαπημένη του θαυμάστρια

Ο θάνατος της μικρής Isla άφησε τον Lewis Hamilton σοκαρισμένο.  Ο σταρ της Mercedes δεν έχει πιστέψει ακόμη ότι μία από τις μικρότερες θαυμάστριες του έχει φύγει για την κατοικία στον παράδεισο  της…

Ο θάνατος της μικρής Isla άφησε τον Lewis Hamilton σοκαρισμένο.  Ο σταρ της Mercedes δεν έχει πιστέψει ακόμη ότι μία από τις μικρότερες θαυμάστριες του έχει φύγει για την κατοικία στον παράδεισο  της λόγω μιας ανίατης ασθένειας. Ο Χάμιλτον έγραψε  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μοιραστεί τη θλίψη του.

Σε μία πρόσφατη ιστορία του στο Instagram, ο Βρετανός έγραψε για την Ίσλα, «Συγκλονισμένος που έμαθα για τον θάνατο της Isla. Η γνωριμία με αυτό το κοριτσάκι και την οικογένειά της στο Silverstone ήταν δυνατή και συγκινητική, ήταν μαχήτρια και έμπνευση για όλους μας. Η μνήμη της θα είναι πάντα μαζί μου».

Ο Χάμιλτον, που ήθελε να της αφιερώσει τον αγώνα του Σίλβερστοουν, γνώρισε το πεντάχρονο κορίτσι κατά τη διάρκεια του φετινού Βρετανικού Γκραν Πρι. Όταν διαγνώστηκε με μια ανίατη ασθένεια, η Ίσλα είχε τις μέρες της μετρημένες. Όπως είπαν οι γονείς της, το κοριτσάκι είχε μια επιθυμία πριν πεθάνει να γνωρίσει τον Λιούις Χάμιλτον.

Στην πραγματικότητα, ο σταρ της Mercedes  θεωρούσε την μικρή θαυμάστριά του ως έμπνευσή του. Όταν συναντήθηκε με την Isla στο Silverstone, ρώτησε τον Hamilton αν μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα για εκείνην. Στην οποία ο Βρετανός απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε, αλλά θα τα δώσω όλα».

Η Isla ήταν  ένα κοριτσάκι πέντε ετών όταν μας άφησε, αλλά μέσω  της αγάπης της για τον Lewis Hamilton και τη Formula 1, απέδειξε ότι είναι μία από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της. Η απώλεια της Isla δεν είναι απώλεια μόνο για τους γονείς της, ή για τον Hamilton, αλλά για το άθλημα συνολικά.

Διαβάστε ακόμη: