Τα παπούτσια που φορούσε ο Λιονέλ Μέσι το βράδυ που σημείωσε το 644ο γκολ του με την Μπαρτσελόνα δημοπρατήθηκαν αντί 143.000 ευρώ.

Στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ για την 15 η αγωνιστική της LaLiga, ο Αργεντινός άσος έγινε ο κορυφαίος παίκτης σε αριθμό τερμάτων που βάζει με την ίδια ομάδα, σπάζοντας, το ιστορικό ρεκόρ του Πελέ με τα 643 γκολ στη Σάντος.

Σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε ο Μέσι όταν σημείωσε 644 γκολ!

Ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να γιορτάσει το ρεκόρ του με μία φιλανθρωπική κίνηση θέτοντας σε δημοπρασία τα παπούτσια του συγκεκριμένου αγώνα προκειμένου βοηθήσει παιδιά με ασθένειες. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για το πρόγραμμα Τέχνης και Υγείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Καταλονίας «Vall d’Hebron», το οποίο σχεδιάστηκε για τη στήριξη παιδιών με ασθένειες.

Η δημοπρασία έκλεισε με αυτό το χρηματικό ποσό, για τα παπούτσια του Αργεντινού. Με αυτά τα παπούτσια πέτυχε το 644ο γκολ του, απέναντι στη Βαγιαδολίδ για την 15η αγωνιστική της La Liga. Τότε, έγινε ο πρώτος παίκτης σε αριθμό τερμάτων που βάζει με την ίδια ομάδα. Έσπασε παράλληλα και το ιστορικό ρεκόρ του Πελέ, με τα 643 γκολ του στη Σάντος.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.