Αυτό κι αν ήταν… βόμβα. Ο Λιονέλ Μέσι, ο θρύλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, με δηλώσεις του υποστήριξε ότι η στιγμή που θα «κρεμάσει τα παπούτσια του» πλησιάζει.

Τα κατορθώματά του «μάγου» πολλά, άπειρα, αμέτρητα. Ωστόσο, ο Αργεντινός στράικερ χάρηκε όσο τίποτα το γκολ που σημείωσε στον ημιτελικό του Copa America 2024 απέναντι στον Καναδά για το 2-0 της εθνικής του ομάδας. Έτσι, η «αλμπισελέστε» πέρασε στον τελικό και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο Copa America. Κάτι που δεν θα είναι εύκολο φυσικά.

Ο Λιονέλ Μέσι, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τις δηλώσεις του επισήμανε ότι απόλαυσε όλα τα δυνατά μαρκαρίσματα των αντιπάλων του και ότι είναι χαρούμενος για το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Λιονέλ Σκαλόνι. Μιας και πάντα πίστευε στους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά εκείνος έμεινε χαρακτηριστικά στο γεγονός ότι τα επόμενα παιχνίδια που θα δώσει θα είναι από τα τελευταία του, κάνοντας ένα reality check, όπου από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο έχει μεγαλώσει ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το τέλος του. Αλλά σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι, μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Copa America:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα και την υπόλοιπη να είμαστε πάλι σε ακόμη έναν τελικό. Αυτό το σύνολο έχει δώσει πολλές και δυνατές μάχες και έχει κάνει περήφανο τον κόσμο της Αργεντινής.

Ναι η αλήθεια είναι ότι το γνωρίζω πολύ καλά. Αυτές είναι μερικές από τις τελευταίες μου… μάχες που δίνω. Γι’ αυτό τον λόγο και προσπαθώ να τις απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε ακόμη έναν τελικό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να βγούμε νικητές», τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμη